Beoordelingen van Pizzeria Rigoletto Leeuwarden

Recente recensies van Pizzeria Rigoletto Leeuwarden

5 sterren na 111 reviews

, 17-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling was een nieuwe pizza: 20D) Chicken Legend Pizza. Deze was goed gevuld, maar de smaak viel erg tegen, een beetje weeïge smaak zelfs. Verder werd er een zak met gefrituurde kippenpoten bijgeleverd die allemaal helemaal naar niets smaakten. De veel te dikke korst heb ik er eerst afgehaald om vervolgens mij tegoed te doen aan het restant vlees wat er onder zat. Na één kippenpoot hield ik voor gezien. De volgende keer bestel ik weer de vertrouwde 152) Pizza ramini, dan weet ik tenminste wat ik krijg.

, 13-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles too

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza's waren erg lekker en mooi op tijd geleverd. Bedankt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als je besteld voor 18:00 uur, je om 18:20 belt en er wordt niet opgenomen, het nog een keer of 5 probeert en elke keer wordt er niet opgenomen, begint de moed je aardig in de schoenen te zakken. Vervolgens krijg je om 18:35 eindelijk iemand aan de lijn, slecht verstaanbaar en alleen in het engels. Geen excuses of iets dergelijks, wordt kort gezegd dat het onderweg is en dat het er met 5 tot 10 minuten is. Vervolgens was het bijna 7 uur dat er iemand voor de deur stond. Pizza was prima maar dit kan echt niet...

, 08-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza was wel lekker maar er zat ongevraagd peper 🌶 in en wel ook nog teveel 😫

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zowel de pizza slede pasta was super lekker.

, 01-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas was er géén gehoor gegeven aan mijn verzoeken bij de bestelling.

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vond mijn pizza lekker maar wel wat te zout van smaak. ============== De bezorging was wel lekker snel. Ik had wel graag gezien in deze onzekere corona tijd dat de bezorger een mondkapje zou dragen, ik vind het slordig en minder veilig dat dit niet zo was. En net als de vorige keer was er geen blikje cola bij. Pas nadat ik daar dan een opmerking over maak gaat de bezorger weer naar beneden om het te halen. Het zou handiger zijn en tijd schelen als de bezorger het meteen mee neemt naar boven.

, 23-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb om 20:52u. een pizza met drankjes besteld. Het is nu 23:57u. en denk dat ik maar met een lege maag naar bed moet want de bestelde pizza met drankjes zullen denk ik niet meer worden bezorgd.... Ik ben benieuwd hoe u dit goed gaat maken met mij. Voor nu welterusten.

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede service zo als altijd 👍

, 16-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super heerlijke pizza's , ga zeker weer bestellen, maar kwam véél te vroeg , natuurlijk is er een marge, logisch, maar niet zo veel vroeger, waren er nog jietcazn toe , maar hebben wel heerlijk gegeten

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Was weer heerlijk!

, 04-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker en prima op tijd geleverd. Een aanrader!

, 03-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom jammer dat de olijven waren vergeten op mijn pizza 😰 Verder was het goed. Maar echt zo jammer van de olijven😰

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hoewel de friet iets te licht gebakken was, was het weer super lekker! Dank!

, 16-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

N.v.t

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We vonden de pizza's goed al had hij om ons wel minder zout mogen bevatten. Het blikje cola ontbrak, daar moest ik om vragen, toen moest de bezorger weer naar beneden om het op te halen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza kwam niet echt warm aan . Kan ook met het weer te maken hebben en we wonen net iets buiten de stad . Voor de rest heerlijke pizza 🍕

, 09-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Super service dat jullie de pizza alsnog brachten. De pizza’s waren heerlijk!

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizzas waren erg lekker, maar hadden iets warmer mogen zijn. Dat is het enige wat verbeterd zou kunnen worden

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een heerlijke pizza. Zoals ik gewend ben van rigoletto. En een super vriendelijke bezorger die zelf nog even onze voordeur dicht deed omdat het mijn vrouw met de baby op de arm en die heerlijke pizza in de andere hand niet lukte.

, 02-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was een top pizza 🍕

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza’s en prima bezorging.

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

er zat bij mijn pizza peper op (niet veel). Die hoorde er niet op te zitten. Daarnaast was de bezorger 15 a 20 minuten te laat.

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's, redelijk snel geleverd door een zeer vriendelijke man.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niks op aan te merken. Gied op de hoogte gehouden via de email. Eten was prima. Helemaal tevreden.

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd👍🏼 Voor de afstand die niet in Leeuwarden is heerlijke pizza en nog heel warm ook

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was uitstekend! Heel fijn (de keer ervoor, eerder deze week, was het ietsje minder, maar gelukkig weet ik dat het meestal gewoon goed is dus gewoon weer besteld. Geen spijt van!)

, 25-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, warm en heel snel bezorgd

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling kwam prima en op tijd aan

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza's zijn heerlijk Bezorging altijd op tijd

, 15-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst bij Rigoletto iets anders dan een pizza besteld. Dit keer een Lamsdöner in de verwachting dat deze van dezelfde kwaliteit was als de pizza's. Helaas erg teleurgesteld en denk ook niet meer iets anders dan pizza's bij Rigoletto te bestellen, die zijn altijd van top kwaliteit!

, 14-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was goed, alleen de patat was niet gaar.

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was koud alle Twee!! Wel op de afgesproken tijd!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede service zo als altijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Veel pasta weinig groenten en vlees

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na verkeerde levering pizza.s heel.netjes opgelost en nieuwen gebracht en de goede.top graag tot volgende keer 👌🙂

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd uitstekent

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd en erg lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect!

, 09-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker Pizza dankjewel.

, 07-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eigenlijk ben ik altijd best wel tevreden over Rigoletto. De kwaliteit van hun shoarma- en döner gerechten is gewoon uitstekend. Toch waren er bij mijn bestelling gisteravond toch 3 dingen waar Rigoletto werk te verzetten heeft.. 1) Compleetheid. Bij mijn bestelde gerecht had nog een pita broodje meegeleverd horen te worden. Die zat er niet bij. 2) Kroket. Waarschijnlijk niet correct gebakken want hij dreef in een plasje vet (olie?) en was niet te hanteren dus heb hem maar met een lepeltje opgegeten na eerst het vet (olie?) af te gieten. 3) Bestelkosten. Vrijwel iedere keer krijg ik bij mijn bestelling weer een foldertje meegeleverd en gisteravond waren dat er zelfs twee. Met grote letters staat er op het foldertje te lezen: "Gratis aan huis bezorgd" indien via deze website besteld, echter wordt er toch bezorgkosten gerekend. Voor élk postcodegebied, zelfs bij hun zelf in de straat. Dus Rigoletto sloop die bestelkosten uit je site. Of maak nieuwe folders, als jullie niet gratis w

, 25-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede service zo als altijd 👍

, 21-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima!

, 10-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza's waren zoals ik ze gewend ben. Heerlijk, redelijk snel geleverd op zondag.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had de vegetarische campagnola pizza besteld, maar er zat volgens mij wel ham op. Ondanks dat, smaakt het heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel

, 21-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hadden een party pizza bestelt en echt was heerlijk ik ga snel weer bij jullie bestellen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

goede service zo als altijd !

, 13-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kapsalon wordt steeds kleiner, patat was bleek en zacht en de 'groenten' bestond uit sporen van paprika en ui. Was altijd goed, maar laatste keren slecht(er).

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten, vlot en heet bezorgd, vriendelijke bezorger. Leuke actie van de gratis frisdrank dat smaakte er prima bij. Volgende keer weer :)

, 12-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd, snel en uitstekend van smaak!

, 12-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We bestellen hier regelmatig, zeker met verjaardagen party pizza's. Eigenlijk altijd goed.

, 28-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

ik had 2 broodjes shoarma besteld, maar er ontbrak bij alle twee broodjes de groente. dus dat was wel een tegenvaller

, 27-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als vanouds....heerlijk!

, 20-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit en goede service.

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza’s, snelle service en nog loeiheet bij bezorging! Vriendelijke bezorgers. Aanrader!

, 13-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Overzichtelijke en makkelijke site, snelle bezorging. Pizza's mochten iets warmer zijn, maar was te doen. Patat niet klef!

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza's waren ongelijk van temperatuur. Smaak prima en opmaak heel gelijkmatig. Zelfs nog iets vóór de afgesproken tijd bezorgd. Wij zijn en blijven vaste klant!

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

hardstikke snel en heerlijke pizza

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Matige pizza. Gratis frisdrank volgens de site. Zat er niet bij. Wel snel bezorgd

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verder prima, maar de knoflooksaus en rode saus ontbrak bij de kapsalon kipshoarma. Jammer.

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon weer een goede service

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was goed maar de kroket was gewoon koud en de rest was ook niet erg warm En het verkeerder blikje drinken er bij

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza was weer heerlijk net als de vorige keer.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijke pizza en precies op tijd.

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza’s. Binnen 40 minuten bezorgd. Super!

, 14-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Allen jammer dat de pizza niet gesneden was En ik an Sander blikje drinken heb gekregen dan bestelt Maar de pizza was lekker en goed 👍👍

, 11-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza prima en op tijd bezorgd. Wel helaas al de tweede keer dat het geadverteerde gratis drankje niet aankwam.

, 10-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza was lekker! Alleen het gratis blikje drinken niet gekregen :(

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestel erg vaak hier maar het lijkt wel of er twee koks zijn de één is erg lekker deze keer weer leer weinig vulling vinden we erg jammer

, 02-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer een heerlijke warme pasta gekregen!

, 01-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de 2x dat de saus er niet bij zat

, 21-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede service

, 20-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's en vriendelijke bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was een heerlijke pasta! Voor herhaling vatbaar!

, 04-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas was het eten ontzettend koud. Kan een keer gebeuren.

, 03-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza's zijn altijd overheerlijk en de bezorging is altijd keurig op tijd.

, 02-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deel van bestelling ontbrak en broodje shoarma was magertjes. Tijdstip bezorging oke

, 29-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima pizza's!

, 29-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Frietjes waren wat slap misschien volgende keer gaatjes in de folie prikken? Volgens het menu zou er een pitabroodje bij de schotel geleverd worden maar deze zaten er niet bij. De smaak was erg goed wel wat weinig saus

, 28-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Anders dan we van jullie gewend zijn, was de bezorging veel later dan verwacht, de pizza was bijna koud, de extra bestelde en betaalde salami zat niet op de pizza en de bodem was slof en taai. Jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede bezorging ondanks 20 kilometer afstand. Pizza's smaakten heerlijk

, 14-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza was erg lekker en goed gevuld, alleen was de bodem klef en niet krokant

, 09-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Turkse pizza was wat aangebrand, verder was het lekker.

, 28-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekkere pizza, wel een beetje te vettig. Goede en snelle bezorging!

, 28-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

grote en lekkere porties

, 18-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza en vlotte bezorging. Alles naar wens.

, 11-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede service en klantvriendelijk bezorger

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ruim op tijd geleverd, warm en voorgesneden. Over smaak valt te twisten maar ik heb ze absoluut slechter gehad.

, 04-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd vlotte bezorging,lekker warm eten en ook zeer lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestel heel vaak bij jullie organisatie. Maar de pizza's van jullie erg klein voor de prijs die ik voor betaal. Dus voor mij geen pizza meer. Weet niet dat ik nog wel ga bestellen. In alles Is eerg klein van porties. Erg jammer

, 28-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

en vooral heet

, 27-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk pizza en snel bezorgd

, 24-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza voor een goeie prijs en nog een gratis drankje gekregen!

, 21-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza was heerlijk, ze waren helaas de knoflooksaus en het drinken vergeten. Drinken werd nog nagele Erd, al duurde dat vrij lang. Geen knoflooksaus ontvangen helaas.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.